3/12/08

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Σας στέλνουμε σε τίτλους τις εκδηλώσεις που έχουμε καταγράψει, που διοργανώνει ο Οικόπολις , που συμμετέχουμε, έτσι ώστε σε όσες μπορείτε να συμμετέχετε ή και να βοηθήσετε. 1. Σάββατο 6 Δεκεμβρίου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την κλιματική αλλαγή.
2. Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 10:30 π.μ.- ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ & ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. διοργανώνουν το 1ο Οικολογικό Τουρνουά για τη κλιματική αλλαγή. (Συμμετοχές - Πληροφορίες xpolis@gmail.com).
3. Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 12:00, Συγκέντρωση - Παρέμβαση στη Λίμνη Κουμουνδούρου. Διοργάνωση: Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου (Πληροφορίες
http://limnik.blogspot.com/).
4. Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου - Στη Βιβλιοθήκη του ΔήμουΧαϊδαρίου, στο Παλατάκι, παρουσίαση του βιβλίου "Ο Νταβέλης στο Σικάγο" του Δημήτρη Κωστόπουλου (από το Περιστέρι). Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Γιάννης Σχίζας, συγγραφέας.
5. 14 Δεκεμβρίου - Η εφημερίδα "Το Χαϊδάρι ΣΗΜΕΡΑ" διοργανώνει πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος και το απόγευμα παρουσίαση του Σπηλαίου της Αφαίας από την Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία.
6. 21 Δεκεμβρίου - Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., παζάρι, προβολές, χορό, τραγούδι κ.λπ. Η πρόσκληση απευθύνεται και στους μεγάλους.(
Οι πληροφορίες είναι από τον Πρόεδρο του Οικόπολις κ. Κώστα Φωτεινάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: