5/11/09

Σεμινάριο-Eργαστήριο με θέμα : Δημιουργία εκπαιδευτικού ψηφιακού υλικού για το δίκτυο «Κλιματοφύλακες» με χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού. Επικοινωνία των μελών του δικτύου μέσω του wiki .

To Δίκτυο Κλιματοφύλακες λειτουργεί για 2η χρονιά. Το Δίκτυο για την επικοινωνία των μελών του και την λειτουργία του χρησιμοποιεί τη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση , το blog http://sofiadimitriou.blogspot.com , τα wikis http://klimatofylakes.pbwiki.com http://diktyoklima.pbwiki.com , την ιστοσελίδα http://klimatofylakes.gr , σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών και μαθητών που συμμετέχουν στο Δίκτυο Κλιματοφύλακες , το Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσής μας οργανώνει σεμινάριο-εργαστήριο με θέμα : Δημιουργία εκπαιδευτικού ψηφιακού υλικού για το δίκτυο «Κλιματοφύλακες» με χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού. Επικοινωνία των μελών του δικτύου μέσω του wiki .
Ο σκοπός μας είναι να συγκροτηθεί η ομάδα, να εκπαιδευτούν οι εκπαιδευτικοί για να μπορούν να δημιουργούν εκπαιδευτικό ψηφιακό υλικό, να επικοινωνούν ηλεκτρονικά ανταλλάσσοντας πρακτικές και να δημιουργούν υλικό για την κλιματική αλλαγή .
Το σεμινάριο θα γίνει σε δύο φάσεις. Η 1η φάση θα είναι διήμερο σεμινάριο-εργαστήριο δυο ημερών , σύνολο 8 ωρών.
Το σεμινάριο-εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοέμβρη 2009 11.30-16.00
και στις 13 Νοέμβρη 2009 11.30-16.00 στο εργαστήριο πληροφορικής του ΣΕΚ Αγίων Αναργύρων, Σητείας 4-6 , τηλ. 210 8322360.
εδώ για  περισσότερα........

και εδώ να κατεβάσετε την αίτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: