7/2/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ- LIFELONG LEARNING PROGRAMME

1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
Diversity in Europe – a common voice for a sustainable development.

Το Πρόγραμμα Comenius βοηθά στην ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης της διαφορετικότητας των Ευρωπαϊκών Πολιτισμών και γλωσσών και της αξίας της στους νέους και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Προωθεί την εκμάθηση γλωσσών και τη γλωσσική πολυμορφία. Ενδυναμώνει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, τον διαπολιτισμικό διάλογο, την ισότητα των δύο φύλων και την προσωπική ολοκλήρωση.
Παρέχει βοήθεια σε νέους για την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, οι οποίες κρίνονται ως απαραίτητες για την προσωπική τους εξέλιξη, τη μελλοντική τους απασχόληση και την ενεργό συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθai.
Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που το σχόλιο δεν αφορά τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
ΟΛΕΣ οι λάμπες φθορισμού έχουν ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ενώ οι ψευτοοικολογικές έχουν ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ, θόριο,τρίτιο κ.ά!!!... SOS!!!
ΜΟΝΟ λάμπες πυράκτωσης "ηλίου" όπου εργαζόμαστε, και ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ λάμπες υδραργύρου !!!

Τα ευρωλαμόγια που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ από φόβο τον υδράργυρο σε θερμόμετρα-οδοντιατρική, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ αφού έβγαλαν φιρμάνι να τον επιβάλουν στις λάμπες!
ΑΡΚΕΤΑ με τις ΑΤΙΜΙΕΣ τους στα μεταλλαγμένα, τα βιοκαύσιμα, τα χρηματιστήρια κοκ!
http://www.youtube.com/watch?v=fCyYaK75Vlc

Unknown είπε...

GREEN NEWS

Κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα κοντά σας θα βρίσκεται η εκπομπή “Green News”. Μια νέα πρόταση του SBC Business Channel για την «πράσινη» ανάπτυξη και το σύγχρονο επιχειρείν. Παρουσιάζουν οι Τίτα Μαρσώνη και Νικόλας Σουλιώτης.


Η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Επίσης, μπορείτε τις ίδιες ώρες να παρακολουθείτε την εκπομπή από την ιστοσελίδα του καναλιού www.sbctv.gr. Επίσης, για τα επιμέρους ρεπορτάζ www.palladian.gr/greennews


Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες ή και προτάσεις!



Think Green!

Act Green!