6/6/11

Εστησαν «πράσινη» παράγκα στο Σύνταγμα

«Τα αυθαίρετα είναι η κορυφή ενός ολόκληρου παγόβουνου, όπου οι παλιές ανομίες επιβραβεύονται και οι νέες πιέσεις κλιμακώνονται».
 Το αυθαίρετο κατεδαφίστηκε λίγο αργότερα, καθώς οι Πράσινοι δεν είχαν σκοπό να το νομιμοποιήσουν
Στα χειρότερα, τα δύο κόμματα δυστυχώς συνεργάζονται ήδη, δήλωσε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, σχολιάζοντας το εφήμερο αυθαίρετο (παράγκα) που έστησαν χθες μπροστά στη Βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).


Με την ενέργειά μας αυτή, λένε οι Πράσινοι, θέλουμε να καταδείξουμε ότι το πρόβλημα των αυθαιρέτων συμπυκνώνει πιο εύγλωττα από κάθε τι αυτό που συμβαίνει σήμερα με το περιβάλλον στη χώρα μας: την επιβράβευση των νοσηρότερων καταστάσεων πριν από την κρίση της εποχής, που θα έπρεπε επειγόντως να σβήσουμε, όπως την πελατειακή συναλλαγή, τη διαφθορά, την ανομία, το δίκαιο του ισχυρότερου.

Το αυθαίρετο των Πράσινων «κατεδαφίστηκε» λίγο μετά το μεσημέρι χθες, διότι πρόθεσή τους ήταν να μην το... νομιμοποιήσουν.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. έχουν κοινή στρατηγική για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με άλλοθι το Μνημόνιο. Την πολιτική τους απέναντι στα αυθαίρετα», τονίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι «τη συνοδεύει η υποκρισία, καθώς με τη μη πληρωμή των προστίμων χαρίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά από αυτά που θα εισπραχθούν με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις».
πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: